Croissanty a iné polotovary
 

 

 

 

 

  01201 - CROISSANT CREMA  66 G (Croissant krémový)

  CMPR - CROISSANT ALBICOCCA  66 G (Croissant marhuľový)

  01203 - CROISSANT CIOCCO  66 G (Croissant čokoládový)

  PRÍPRAVA:

  Croissant  uložiť na plech vyložený papierom na pečenie. Rúru predhriať na 175oC, 

  piecť 20/22 minút. Po vybratí z rúry poliať cukrovým sirupom.

 

 

  CVP58 - CORNETTO VUOTO  58 G (Croissant prázdny)

  PRÍPRAVA:

  Croissant  uložiť na plech vyložený papierom na pečenie. Rúru predhriať na 175oC, 

  piecť 20/22 minút. Po vybratí z rúry poliať cukrovým sirupom.

 

   

  JRIGO - CIOKORIGO  75 G  (Croissant čokoládový)

  PRÍPRAVA:

  Croissant  uložiť na plech vyložený papierom na pečenie. Rúru predhriať na 175oC, 

  piecť 20/22 minút. Po vybratí z rúry poliať cukrovým sirupom.

 

  COLAP - CONCHIGLIA SFOGLIA  LATTE PANNA  90 G (Pečivo z lístkového cesta plnené

  mliečnym krémom)

  PRÍPRAVA:

  Pripraviť na plech vyložený papierom na pečenie. Rúru predhriať na 170/180oC, 

  piecť 20/22 minút.

 

 

  GIRUP - GIRUVETTA  65 G (Giruvetta s hrozienkami)

  PRÍPRAVA:

  Giruvettu uložiť na plech vyložený papierom na pečenie. Rúru predhriať na 175oC, 

  piecť 20/22 minút. Po vybratí z rúry poliať cukrovým sirupom.

 

  KRZP - KRANZELLA  65 G (Kranzella s hrozienkami)

  PRÍPRAVA:

  Kranzellu uložiť na plech vyložený papierom na pečenie. Rúru predhriať na 175oC, 

  piecť 20/22 minút. Po vybratí z rúry poliať cukrovým sirupom.

 

  SME - STRUDELINO MELA  70 G (Strudelino jablkové)

  PRÍPRAVA:

  Strudelino  uložiť na plech vyložený papierom na pečenie. Rúru predhriať na 170/180oC, 

  piecť 20/22 minút.

 

 

  TRCI - TRECCIA SFOGLIA CIOCCO  70 G  (Treccia sfoglia plnená čokoládou)

  PRÍPRAVA:

  Trecciu uložiť na plech vyložený papierom na pečenie. Rúru predhriať na 170/180oC, 

  piecť 20/22 minút.

 

  PCRE - PANCREMA CREMA  70 G  (Pancrema plnená krémom)

  PRÍPRAVA:

  Pripraviť na plech vyložený papierom na pečenie. Rúru predhriať na 175oC, 

  piecť 20/22 minút. Po vybratí z rúry poliať cukrovým sirupom.

 

 

 

 

 

 

 

 06403 - KRAPFEN CIOCCO  60 G (Šiška čokoládová)

 06402 - KRAPFEN ALBICOCCA  60 G (Šiška marhuľová)

 06401 - KRAPFEN CREMA  60 G (Šiška krémová)

 PRÍPRAVA:

 Rozmraziť 2/4 hod., posypať práškovým cukrom, skonzumovať do 24 hod.